Sluit je aan voor de circulairste baan

Geen zin meer in wegwerpwerk? Pak samen met Verpact het verpakkings- en afvalprobleem aan en geef een duurzame draai aan Nederland én je carrière. Verpact heeft grote doelstellingen. Van 100% fossielvrije verpakkingen tot statiegeld op blik. Van nergens meer zwerfafval tot een schoner Nederland. Van voorlichting op scholen tot advies over recyclebare verpakkingen. Pak je kans en kijk welk werkgebied binnen Verpact het beste bij jou past.

Geen spandoeken, maar inspannen

Zonder dat je bij een NGO werkt, werk je aan een betere wereld. We zijn geen actievoerders, maar voeren actiepunten uit. We roepen niet, maar realiseren. We zijn niet van de actiekant, maar van de praktische kant.

Samen werken aan dat schone doel

Je merkt het direct: de goede energie als je hier werkt. Welke positie je ook hebt of welk werk je ook doet, je draagt op jouw manier bij aan de gezamenlijke doelstellingen. Kom maar op met je can-do mentaliteit.

Stijle leercurve, alle kansen

De wereld van afval en verpakkingen veranderen continue. We beloven je dat je elke dag veel leert. Ook met trainingen en opleidingen. En wil je overstappen naar een andere discipline, dan fiksen we dat. Als organisatie zijn we net zo circulair als ons werk.

Bekijk hier de circulairste banen:

?
?
?
Ooh no!

Voor deze filter zijn geen openstaande vacatures gevonden
Pas je zoekcriteria aan.

Een team van doeners

Saaie dagen maak je bij ons weinig mee. Tuurlijk denken we soms 'hoe fiksen we dit nou weer?' Maar we zien dat vooral als kans om iets positief en ambitieus aan te pakken. En zo zetten we elke dag met passie, plezier en inzet belangrijke stappen. Simpelweg omdat de toekomst dat verdient.

Een gezond werkklimaat

Met zoveel doelstellingen kan de werkdruk soms hoog zijn. Maar werk moet natuurlijk wel gezond én leuk blijven. We gaan vaak samen op pad, er wordt veel gelachen en we hebben het echt leuk met elkaar. We sporten samen, maar maken ook een sport van actieve uitjes en gezellige borrels. Alles voor een gezond werkklimaat.

Je wordt gewaardeerd

Als organisatie doen we belangrijk werk. Maar dat begint met jou. Wie of wat je ook bent, jij bent de werkelijke kracht van ons bedrijf. En draagt op jouw manier bij aan de klantentevredenheid, gerealiseerde doelstellingen en goede sfeer. Dat laten we je graag merken. Omdat je door waardering van je collega's nou eenmaal fijner gaat werken.

Samen bereiken we meer

De uitdagingen rond afval en verpakkingen vragen om intensieve samenwerking. Daarom bundelen Stichting Afvalfonds Verpakkingen, Nedvang, Kennisinstituut Duurzaam Verpakken (KIDV), Nederland Schoon (Supporter van Schoon) en Statiegeld Nederland sinds 1 januari 2024 hun krachten. Met ingang van 1 maart doen we dat vanuit onze nieuwe naam Verpact!

Bij Verpact komen veel verschillende vakgebieden en onderwerpen samen. Dat biedt jou alle kans op een baan die echt bij je ambitie, skills en interesses past.

  • foto
  • foto
  • foto
  • foto
  • foto
  • foto

Wij werken aan een wereld waarin steeds meer verpakkingen worden hergebruikt

Privacy beleid

Wij verzamelen met behulp van Jobtoolz, ons online sollicitatieplatform, uw persoonsgegevens om kwaliteitsvolle aanwerving- en selectieprocessen mogelijk te kunnen maken.

Het verstrekken van deze persoonsgegevens is dan ook een noodzakelijke voorwaarde om het sollicitatietraject te doorlopen.

Bij de verzameling en verwerking van uw persoonsgegevens respecteren wij steeds de regelgeving inzake bescherming van persoonsgegevens, evenals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (“AVG” of GDPR”).

Voor meer informatie over de manier waarop wij uw persoonsgegevens verwerken, verwijzen wij naar onze privacy policy.

Wil je meer weten over het privacybeleid van Jobtoolz Klik hier

Interview annuleren

Weet u zeker dat u dit interview wil annuleren?

Interview herplannen

Ben je zeker dat je dit interview wil herplannen?